Leaderboard

24 September 2013

Lima (5) hari lagi....



Assalamualaikum..

Tajuk kemain...hahaha...
Lima hari lagi beseday Amsyar hoi...Buntu apa nak buat...
Plan nak buat kek sendiri...doa bagi menjadi tau...
Pastu ingat nak buat makan-makan sikit...
Pastu kalau xdapat buat makan, ingat nak bawak Amsyar jenjalan....
Tapi, lom gaji ni...acaner?
Pening kepala pikiaq...

Esok gomen gaji kan?...bermakna papa Amsyar dapat gaji esok..
Ingat nak kenyit2 mato sikit....Nak gaji sikit boleh? Hahahaha....
Padahal sebelum ni dah sembang...tahun ni takdak buat birthday celebration untuk Amsyar...
Lagi mau nak kenyit2 mato???? Aduhai....Hahahaha....

Tapi takpa....Masih berbaki 5 hari kan...
Masih sempat pikiaq apa yang boleh dibuat...
Kalau ada makan-makan pun, dikira last minit punya plan la....so, pakai jemput ja sapa yang sempat...
Tetapi, yang confirm....Semangat nak buat kek birthday ni...Dah siap google resipi...tanya orang yang pakar buat kek...Harap sangat tertunai hajat nak buat kek sendiri ni....


Sumber gambar: annabakedathome


Ha...kek ni la aku plan nak buat untuk beseday Amsyar Ahad ni...harap sangat menjadi....1st trial okey nak buat rainbow kek ni...memang kena berharap menjadi la......so, nantikan update aku nanti jadi ke idak rainbow kek beseday Amsyar nih...nebes lak...hahahaha....Kawan aku Maklang siap bagi design lagi buat camni...buat camtu...hiasan simple2...hehehe....dalam kepala otak aku mcm2 design ada...tapi, tengok la nanti apa yang bakal diterjemah ke atas kek itu....


## Aku yang semangat nak sambut beseday anak....dengan cara aku sendiri...Tak sabaq pulak menuju ke hari Ahad....


2 comments:

  1. Everyone has their own way to celebrate their special day!
    Chaiyok!!

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley