Leaderboard

10 September 2013

Review: Burger Bakar Abang Burn

Assalamualaikum...

Ingat cerita lepas teringin nak makan burger bakar abang burn tu? Hehehehe...Alhamdulillah, berjaya akhirnya memenuhi keinginan tersebut. Ni nak review sikit selepas dah rasa sendiri burger yang pemes tuh. Hurmmmm....kami ke lokasi jajahan Burger Bakar Abang Burn di Kota Damansara. Puas jugak nak mencari nya...pusing sana pusing sini... dan akhirnya, dapat jumpa jugak... pukul 10 lebih cari burger bakar abang burn...hahahaha... menambah lemak makan koi 10..dah la seharian open house... sila diet lepas ni ok... 


Nasib time sampai tu xramai orang...so, kejap ja dapat. Memandangkan time tu dah koi 10 lebih & Amsyar pun dah nyenyak tidoq, so kami tapau aja. Aku order meatball ja & papa amsyar order burger supreme chicken. Tapi sedih toi la...isk isk isk...gambar-gambar telah didelete oleh papa amsyar. Alahai, xsempat nak masuk blog...nasib la...yang ada cuma gambaq banner burger bakar abang burn...hahahaha....tu pun xclear....


So, bila dah rasa....biasa ja...hahaha...xla sesedap mana pun (bagi aku la...bagi orang lain mungkin sedap). Meatball dia pun biasa sahaja...aku xsuka sangat sebab banyak rasa lada hitam. Meatball IKEA still the best...burger dia boleh tahan...papa amsyar komen burger amoi dekat Tasek lagi sedap....hahhaaha..apa-apa lah..janji dah merasa....

Gambar yang kabur...hahaha..bukti sudah ke Burger Bakar Abang Burn...


2 comments:

  1. Hahaha. Yeke? Ngaper yg sy mkn kt ampang tu sedap? Hihi. Btw, Alhamdulillah dapat penuh hajat. Kot 'ada' idak ler terliur. HewHewHew. Hehehe.

    ReplyDelete
  2. hahahaha...tu la...biasa2 aje rasanya...
    hahahaha....kot 'ada' kan...

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley