Leaderboard

13 October 2014

Pregnancy Journey: Dah prepare nama ke?


Assalamualaikum...

Happy Monday kengkawan semua...
Ada yang feeling blues ke arini?
hehehehe...kejap betoi masa berlalu...
Ujung minggu pun cepat sangat...
Tip tup dah kena masuk kerja..


Alkisah ada ramai yang bertanya... (ramai ke?)
Dah ada ke nama utk adik Amsyar ni?
Actually...dah ada dah...
Masih kekalkan R A...
Cam Amsyar...Rafieq Amsyar...
Cuma R tu nanti lepas bsalin baru decide...
Yang A tu confirm...hehehe...
Cam Amsyar dulu....dari dalam perut dah start panggil Amsyar...
Nasib keluarnya baby boy kan...
Kalau dak..jenuh....


Official name kena la tunggu lepas selamat semuanya nanti...
Minggu ni dah masuk 34 weeks....
Tak lama dah....
Oh...surprise nya...excitednya...nervousnya...
Segala macam perasaan ada ni...
Sampaikan terbawa-bawa masuk mimpi la nak bersalin....
Kuang kuang kuang....


Sedang bizi menyiapkan kerja2 yang tertunggak sebelum handover kat pengganti nanti...
2 bulan aje pun... cam lama bebenor...tapi mana tau tetiba nak unpaid leave sebulan kan...
Semangat nak setel semua kerja-kerja nie...
Hehehehe....


Okey...entri pendek sahajo utk hari ni...
Nak sambung buat kerja balik...

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley