Leaderboard

30 October 2014

ML dah approved... alhamdulillah...


Assalamualaikum...


Harini submit maternity leave form dekat bos...
Risau gak bos bebel-bebel... hahaha...
Tapi, alhamdulillah...mood bos ok & cuti dah approved!!!
Ish...takkan la cuti nak beranak pun tak approved..ye dak?
Gila la namanya tu..


Aku apply seminggu awal dari due date sebab plan nak balik bersalin kat kampung...
Due date 23.11...so 17.11 aku dah start cuti....
Tapi, kalau ditakdirkan bersalin awal dari tarikh tersebut, memang akan bersalin disini saja...
Tak boleh nak jangka jugak ni awal ke lambat...Ahad ni masuk 37 minggu... Amsyar dulu time 37 minggu la keluar...adik dia ni wallahualam....
Tak kisah la awal ke lambat ke....
Preparation kena ada....


Cakap psal preparation, semuanya dah ready...
Cuma beg belum bawak masuk kereta lagi la....hehehe...
Habit nak jugak last minute kan....




Sebelum horey2 nak bercuti..sila la settel kan kerja okey!!!!!

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley