Leaderboard

13 April 2015

Abang Amsyar join coloring contest..


Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...


Last weekend ari Sabtu ada pertandingan mewarna dekat Giant Bercham..
Sebelum tu cikgu tadika Amsyar dah whatsapp tanya sapa nak masuk...
Terus register nama Amsyar...
Saja nak bagi dia happy & juga pengalaman baru untuk dia...
Menang @ kalah tu belakang kira lah...


Sebelum ke Giant, singgah dewan Risda makan kenduri dulu...Dekat je Risda dengan Giant tu..
Ngam-ngam pukul 2 sampai lah Giant..terus register nama dan ambik tempat..



Ucapan alu-aluan..


Dah ambik tempat..get ready...
Kesian pulak tengok mewarna atas lantai camtu...
Patutnya pihak penganjur sediakan la tikar ke...
Kami pulak lupa nak bawak meja jepun tu...

Ramai jugak yang join...
Ada 3 kategori...

Kategori umur 4-6 tahun = Kumpulan A
Kategori umur 7-9 tahun = Kumpulan B
Kategori umur 9-12 tahun = Kumpulan C

Amsyar masuk Kumpulan A...kena lawan mewarna dengan budak-budak yang umur 5 & 6 tahun...
Hahahaha..kompom-kompom la tak menang kan...
Tapi takpe la...pengalaman itu penting...
Tapi kan...patutnya buat la untuk budak-budak 4 tahun tu kategori asing...
Kesian tengok nak bersaing dengan budak-budak 5 & 6 tahun...
Pulak tu, siap tanya kenapa tak dapat hadiah pun...
Jenuh mak nak menjawab...

Semangat tu yang penting...
Hehehe...kaler paling cepat...pastu dah siap terus nak hantar...


Ibu dengan adik Amani sementara nak tunggu abang Amsyar habis mewarna...


Adik Amani dengan papa...ops..nampak perut pulak :-)


Hadiah-hadiah untuk pemenang...
Ada hadiah saguhati jugak...


Sedang di adili siapa warna paling cantik...


Ni la hasilnya....good job abang...
Puaih la ibu dok jerit pokok kaler hijau...sudahnya jadi kaler biru...hahahaha..
Bird kaler kuning...sudahnya jadi kaler purple burung tu...
1st trial ni join contest...nak kutip pengalaman je pun... & nak bagi dia hepi...


Kami tak tunggu sampai acara penyampaian hadiah pun...
Terus balik bila tau Amsyar tak menang...hahahaha...
Dah memang tau pun dari awal....
Cuma mana la tau nak dapat hadiah saguhati ke kan...kan...
Hihihihi..takpe lah...ni pengalaman pertama Amsyar..
Lepas-lepas ni kalau ada contest lagi kita join lagi..



1 comment:

  1. wah! warna warni la amsyar kaler. he he he. x pe.hari ni tak menang esok lusa mesti menang,

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley