Leaderboard

06 April 2015

Fast & Furious 7


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Ni cerita feberet kami laki binik...
Bila laki dah minat bab kereta ni..otomatik binik teruih jadi minat jugak...
Hehehe..tak jugak..tengok jugak la jalan cerita ni macam mana..
Tapi, aku ni memang jenis peminat cerita-cerita cenggini..
Slow-slow punya cerita..i is tak berapa nak layan...

Lama dah weh tak tengok wayang ngan laki...
Last rasanya belum ada anak...
Ada anak dah tak dapat nak p tengok wayang...
Kira Amsyar dah 4 tahun la..maka 4 tahun la tak tengok wayang hoi...

Semalam, tengah tengok TV, ada iklan pasal Fast & Furious ni...
Terus ajak encik laki ku tengok wayang...
feeling zaman bercinta balik rajin jugak la kami tengok wayang...
Hurmm...ok jugak tu..tapi kena cari waktu yang sesuai la...

Korang dah tengok ke cerita ni???
Meh share sikit...best ke idak?
Daku nak pegi tengok ni...
Tapi, memang best la..cer tengok trailer kat bawah ni...traile je pun dah gempak...
Tak sabaq nak tengok full movie...
Dha tengok nanti aku review ye..








Tinggal kenangan...pasni next Fast & Furious hero baru la...


Auwww... my feberet hero dalam cita nih... Van Diesel


Sedang berkira-kira mencari waktu yang sesuai nak g dating tengok Fast & Furious...
Nanti kita review eh cerita ni best ke tak...


1 comment:

  1. la.. ingat kan dah pi tengok, kami 3.4.2015 dah pi tengok. beli tiket 1 hari awai. ha ha ha. ni pun beli f&f kat astro best. yg dari no 1, 2 & 3 (tokyo drift)

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley