Leaderboard

16 April 2015

Seronok bila papa ada...


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum...


Amsyar terutamanya, sangat happy bila papa ada...
Ye la...papa kan jauh..nak jumpa papa kena tunggu hari minggu...
Bila papa ada...nampak dia seronok sangat...
Bila pagi-pagi nak ke sekolah...mesti nak papa hantar...
Tak mau naik kereta, nak naik moto..
Mujurlah, sekolah dekat ja...
Dalam kawasan taman rumah kitaorang jugak...

Dah ready nak pegi sekolah...


Dah siap naik moto...


Okey..bye-bye ibu..


Happy sangat tengok moment macam ni...sebak pun ada...
Nasib la dia tak reti lagi nak tanya kenapa papa tak duduk dengan dia...
Yang dia faham sekarang, papa kerja jauh...
InsyaAllah.....semoga lepas ni ada rezeki papa pindah...

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley