Leaderboard

02 April 2015

Status facebook harini....


Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...


Status aku hari nie di Facebook....
Harini memang geram sesangat...
Geram sampai bila dok pikiaq-pikiaq aku rasa nak tereyak...
Mentang-mentang kuli...tak berkepentingan pun...
Jangan la nak aniaya aku..
Ceritanya gini...cek gaji aku kena return balik sebab no signature...
Kalau ampa la kan...agak-agak geram tak?
Lagi satu...orang berkenaan reaksi dia seolah-olah takda rasa bersalah langsung..
Padahal salah dia...awat tak check dulu sebelum pi bank in cheque aku tu...
Lenkali check betoi-betoi la...
Last month, kawan aku kena...check salah tulis..
Bulan ni...aku pulak kena...
Tu ja kisahnya pun...meroyan jugak la aku pagi tadi..
But, now i am okey already...hahaha...meroyan tu say ja...

Orang tak pernah marah...bila marah jadi macam ni la...
Actually bukan tak pernah nak marah..tapi aku jenis pendam..


selagi boleh sabaq...sabaq..
selagi boleh tahan..tahan..
selagi boleh hadap..hadap..
lama-lama bila tak boleh sabaq, tak boleh tahan, tak boleh hadap...
MAU TAU LA...
* status ni takdak kena mengena dgn GST...wakakakaka...

Tunggu masa dan saat yang betoi-betoi sesuai ja ni..maka sementara itu, bertabah dan bersabar lah aku sebelum saat dan ketika itu tiba...

6 comments:

  1. memang gerammm la...gaji kita kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. duit kita tu...hehehe..mau tak geram

      Delete
  2. as.. awat tak cont je decision hari tu.. takpe la kalau belum pindah skrg.. yg penting tak stress.. hukhukhuk

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley