Leaderboard

23 July 2013

Bila bapak ngan anak shopping....


Assalamualaikum...

Ni kejadian hari sabtu lepas, time ke tesco cari bahan nak buat biskut raya. Mula-mula ke kedai Wah Sean dekat pekan Ipoh cari barang-barang nak buat biskut raya. Situ semua barang yang kita nak ada. Emplex yang sebelum ni tak tau apa kebenda pun ada kat sana. Kat tesco memang xda la. Rupanya emplex ni perangup biskut. Hahahaha....baru tau..

Lepas tu, terus ke tesco cuci mato sambil membeli barang dapur yang dah tinggal sikit. Oh, telur, sayur sikit & barang basah aja pun. Tak banyak mana, bunyi cam banyak kan. Hihihi...Jom layan gambar bapak ngan anak ni bershopping...bunyi je shopping..tapi xbeli apa pun... tengok-tengok saja. Maklum la, blum gaji katanya. Hehehehe...

Harus pusing ke bahagian barang-barang letrik. Apa dicari pun tak tau la. Tapi mcm perasan papa amsyar dok ushar-ushar set home theatre...hahaha..

Sah dah...Tapi belum jumpa idaman hati agaknya..semua dia kata mahai...hahaha...

Ini budak sangat baik....xda sibuk-sibuk nak turun dari troli pun. Nampak tangan dia? Dapat pegang bola kira ok la...

Tetiba, ternampak peti ais yang design dia sgt cantik & lain dari yang lain. Harga pun boleh tahan. Papa amsyar pun macam berkenan, siap suruh aku amik gambaq...mana tau leh cari peti ais mcm ni dekat tempat lain...nak buat perbandingan harga la tu...hihihi...oh, bukan sekarang masanya untuk membeli peti ais baru... pakai aje peti ais yang lama dulu okeh!


No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley