Leaderboard

08 July 2013

Cameron Highlands...Day 3

Assalamualaikum...

Nak perabih cerita ke CH...hari ketiga..dah nak balik Ipoh dah...bangun pagi, kemas-kemas barang & kami bergerak pulang ke Ipoh. Tapi harus singgah ke Medan Selera Brinchang (tempat makan wajib) isi perut dulu....Hari Isnin, pekan Brinchang bertukar wajah terus. Jadi pekan yang sunyi sepi...Hari Sabtu dan Ahad, memang sangat sesak dengan orang bercuti. Hehehehe...

Makan-makan dulu sebelum bergerak balik....

Amsyar with cousins....

Harus lah ada gambar ngan ibu...

@ pasar (tak ingat nama apa tempat ni)..tapi kat sini mcm pasar la..ada jual mcm2..murah2...

Superman tengah nak membeli barang...hahaha....beli la sangat. Amsyar dapat bantal 'spongebob' je...

Itu lah saja rentetan kisah family gathering kami ke Cameron Highlands. InsyaAllah, lepas ni (tahun depan ke) family gathering tempat lain pulak. Kumpul duit nak pegi Korea katanya...Huhuhuhu...entah dapat sampai entah tidak. Hahaha....Apapun, family gathering is the best...dapat mengeratkan tali persaudaraan antara mak mertua dengan menantu2 nya...biras dengan biras, Amsyar dengan sepupu2 nya...

1 comment:

  1. Sangat suka g Cameron hari weekdays..seriously rs cam nak pergi sana plak bila baca entri as..hahahaha takleh follow ni error jer..huhuhuuh

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley