Leaderboard

16 July 2013

Menu berbuka hari kelima....

Assalamualaikum...

Dah lima hari puasa baru nak memasak ke? Hahaha..harap maklum la time weekend ja papa Amsyar ada. Hari lain malas la nak masak sebab makan pun sorang. Balik keja pun dh pukul bapa kn. So, adalah lebih baik beli aje kan. Ni menu berbuka kami ari Ahad lepas. Baru nak dapat update arini.. hihihi...

Ari Ahad pagi2 dah bgtau papa Amsyar nak ke Mydin, cari lauk sikit nak masak untuk berbuka. Tu yang jadi masak ketam lemak tu. Mula-mula nak masak ayam percik. Tapi, tukar jadi ayam bakar last minit. Teringin lak nak makan cucur udang versi mak buat. Gigih la aku start dari kul 4 lbh masuk dapoq. Siap semua awai2...nant senang kan. 

Cucur udang feberet....sekali kena dengan kuah kacang, memang teringat cucur mak...

Kailan Ikan Masin....

Tambahan...rajin nak buat dadih lak.....

Dah ready untuk di'santap'...hehehe...

Apa la, time macam ni cerita pasai makan2...jangan terliur sudah. 

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley